Yritys

Yrityksen tarina

Feasib aloitti toimintansa vuoden 2018 kesällä. Mahdollisuus Hituran kaivoslaboratorion hankintaan antoi tarvittavan sysäyksen uudelle asiantuntijayritykselle.


Ensimmäiset projektit liittyivät pääasiassa kaivosteollisuuden ympäristövaikutuksiin ja erityisesti suljettaviin kaivannaisjätealueisiin, josta olemmekin saaneet valtavasti arvokasta käytännön kokemusta. Keväällä 2019 käynnistyi Alueellisen Energianeuvonnan projekti Energiavirastolle Lapin-, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla.


Henkilöstö on kasvanut tarpeen mukaan. Joka tehtävään on löytynyt huippuosaava, mutta myös huipputyyppi. Tämän porukan kanssa on ilo tehdä töitä. Projektit ovat vaihdelleet laajoista ympäristöjohtamisen tehtävistä yksittäisiin näyteanalyyseihin. Olemme myös osallistuneet aktiivisesti lukuisiin tutkimusprojekteihin. Yhteistyöverkostomme on laajentunut kansainvälisiin mittoihin matkan varrella.

Etsitkö ratkaisua haastavaan ongelmaan?  

Tai  ehkä mielenkiintoista työpaikkaa? Ota yhteyttä niin löydetään ratkaisut yhdessä!


- Markus, toimitusjohtajaArvot

Arvoihimme kuuluvat avoimuus, rehellisyys ja luotettavuus. Lähtökohtana meillä on nopea toiminta. Pidämme kiinni sovituista asioista ja asiakkaat ajan tasalla. Olemme helposti tavoitettavissa ja valmiita muokkaamaan palvelujamme asiakkaan kanssa yhteistyössä.